انجام پروژه زیرسازی و آسفالت هشتگرد آران با متراژ 2000 متر توسط شرکت راهسازی رایان برین راه کوشا در تاریخ 1402/07/1 انجام شد. در این پروژه از آسفالت کوبیده برای روسازی محوطه استفاده شده است. در این پروژه آسفالت کاری تمامی مراحل زیرسازی، قیرپاشی، آسفالت کاری و غلتک زنی آسفالت، جدول کشی و زیباسازی توسط 12 نیرو آسفالت کار با اکیپ دستی انجام شده است.
گندم پاش کردن با آسفالت چیست ؟
منظور از گندم پاش کردن با آسفالت این است که یک یا چند نفر از کارگران موجود در کارگاه راهسازی با بیل دستی اقدام به پخش آسفالت (شبیه پخش نمودن گندم) به میزانی که اندود قیری با لاستیکهای کامیونهای حامل آسفالت جمع نگردد نمایند.
عملیات گندم پاشی آسفالت را در ابتدای کار چگونه اجرا کنیم ؟
شرایط اجرا در موقعیت های مختلف متفاوت می باشد. معمولا ابتدای کار که فینیشر خالی از تتمه آسفالت است بایستی آسفالت مورد نیاز را از اولین کامیون تهیه نمود.که بنده این موارد را تجربی عرض میکنم و اگر شما همکاران هم تجربه ای در این خصوص دارید بفرمایید تا در مطالب قرار دهم.
– در مواردی که کامیون در درب عقب دارای زنجیر می باشد و بازشو تخلیه آسفالت قابل کنترل است . می توان با بالا دادن کمپرس به میزان شیب خیلی کم مقدار آسفالت مورد نیاز جهت گندم پاش نمودن سطح تامین نمود.
روش دوم اینکه یکی از کارگران کارگاه را به بالا کامیون حامل آسفالت فرستاد تا به وسیله بیل دستی به اندازه مسیر اولین کامیون آسفالت جهت عملیات گندم پاش نمودن روی بستر آماده آسفالت پخش نماید. ( نکته به علت اینکه آسفالت داغ می باشد بایستی زیر پایشان را با دو تکه آجر یا مصالح مشابه جهت عدم فرو رفتن در آسفالت و همچنین جلوگیری از سوختگی استفاده نمود. لازم به ذکر است از وسیله فرغون جهت تسریع در عملیات فوق می توان بهره برد )
جهت تخلیه سایر کامیون نیاز به انجام روشهای بالا نیست و کارگر می توان از تتمه آسفالتی که در فینیشر باقی مانده جهت گندم پاش نمودن مسیر چرخ کامیون استفاده کند.
غلتک زنی آسفالت
برای زیرسازی آسفالت با استفاده از غلتکهای مخصوص که عموما لاستیکی، فولادی و… هستند، عملیات فشردهسازی آسفالت انجام میشود. غلتک زنی آسفالت نیز نیازمند دقت و توجه زیادی است و باید توسط افراد متخصص و کاربلد انجام شود.
- انجام زیرسازی و از بین بردن ناهمواریها
- پاشیدن یک لایه قیر بر روی سطح زیرسازی شده در مرحله دوم که با نام مرحله پریمکت شناخته میشود؛ هدف از این کار، آماده کردن شرایط کار برای اجرای نهایی آسفالت است.
- ریختن یک لایه نازک قیر بر روی سطح آسفالت یا بتن در مرحله سوم که تک کت است؛ هدف از این کار، افزایش چسبندگی آسفالت است.
- ریختن آسفالت گرم تحت دمای خاص و به صورت دستی یا مکانیزه بر روی سطح آماده شده
- انجام غلتک زنی و فشردهسازی آسفالت
روش کار در این جدول کذاری به صورت زیر است :
- تخریب و رگلاژ و تسطیح سطح مورد نظر جهت جدول گذاری و جدول کشی
- تراکم سطح رگلاژ شده
- پخش بتن مگر جهت زیرسازی جداول
- نصب تک جدول
- قالب بندی و بتن ریزی دو طرف جدول
آسفالت کاری سراسر کشور
شرکت راهسازی رایان برین راه کوشا یک مجموعه خدماتی با بیش از 15 سال تجربه کاری در زمینه اجرای آسفالت، اجرای قیرگونی، جدول بندی در تمامی مناطق و نواحی سراسر ایران است که با در اختیار داشتن کادر مجرب و حرفهایی تا کنون پروژههای کاری فراوانی را با موفقیت انجام داده است.
دیدگاه خود را بنویسید